Technologie

Technologie is een vooruitstrevend vakgebied dat zich richt op vernieuwing en de toekomst.
Met de leerroute Technologie (valt onder het profiel Dienstverlening & Producten) richten wij ons op de innovaties binnen de techniek, de groene sector en zorg & welzijn. Nieuwe slimme technieken, 3D printen, ontwerpen, innoveren en duurzaamheid zijn kernwoorden die bij de opleiding passen.

Dit beperkt zich niet tot de methodes, materialen en machines die we gebruiken bij technologie, maar ook hoe we met elkaar omgaan en samenwerken. Het geeft meer voldoening om producten te verbeteren voor een samenleving, waarin ook mensen zich verbeteren en beter met elkaar omgaan. 

Bij technologie bereiden we leerlingen voor op een zich steeds sneller veranderende samenleving met alle digitale- en sociale mogelijkheden. Weten hoe je betrouwbare informatie vindt, beoordeelt en vervolgens zelf keuzes weet te maken.

Technologie is probleemoplossend te werk gaan. Leren door te doen. Door middel van ontwerpen, construeren en produceren met de modernste technologieën (o.a. 3D printers, lasersnijder) tot een oplossing weten te komen.
Lees meer over keuzedelen in de folder profielen en keuzedelen Prinsentuin van Cooth.
Prinsentuin van cooth leerling gaat probleemoplossend te werk

Contact

Actuele ReisinformatieActuele Reisinformatie
Rookvrije schoolWij zijn een rookvrije school
Ga naar het ouderportaalOuderportaal
Ga naar de leerlingenportaalLeerlingen-portal
Ga naar de leerlingenportaal